Søndag 21 Oktober
kl. 16:00 - 18:00 Tv-aksjonen Saupstad, Flatåsen og Romolslia

TV-aksjonen NRK 2018 går til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn.

Tv-aksjonen Bli med på verdens største dugnad, søndag 21. Oktober! 

TV-aksjonen NRK 2018 går til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn. 

Til årets aksjon trenger vi mange bøssebærere til området Saupstad-Kolstad, Romolslia og Flatåsen. Har du lyst å være bøssebærer fra kl. 16-18? Eller har du lyst å bidra som frivillig i komiteen, ved å delta i forarbeidet og på selve innsamlingsstedet? Interesserte som bor i disse områdene kan melde seg til Saupstad Frivilligsentral eller registrere deg direkte på blimed.no.

Norge er et samfunn der forskjellene øker. Forskjeller som ikke først og fremst handler om etnisitet eller religion, hvor du kommer fra eller hvem du er. Men om du er innenfor eller utenfor.

Det er mange måter å være utenfor på. Fra å mangle en seng å sove i, til å være utenfor arbeidsliv eller sosiale fellesskap. Dette rammer ikke bare enkeltpersoner, men gir ringvirkninger for hele befolkningen.

Med TV-aksjonen NRK 2018 kan Kirkens Bymisjon skape møter som redder liv. Ved å åpne dører og legge til rette for at flere møtes, skal vi vise hvorfor årets TV-aksjon er viktigere enn aldri før. Vi skal tilby mennesker som opplever å stå utenfor, et nytt fellesskap,  en seng eller en samtale og slik bidra til at flere får muligheten til å oppnå egne mål og drømmer.


 
 

Flere kalenderoppføringer
2018 © Saupstad frivilligsentral