Oppstart av aktiviteter høsten 2024

I samband med ferieavvikling har vi stengt noen uker i sommerferie. 

Turgruppa  og strikkekafé går som vanlig. 

Vi kommer til å ha aktiviteter for barn og unge i uke 32 (mandag - fredag). Disse aktivitetene er forbeholdt barn og unge som har meldt seg til sommerglede 2024. 

Sosiale møteplassen i Romoslia (Rolia) holder stengt i uke 30 - 32. Åpen igjen 15.8

Kontoret er stengt i uke 28, 29, 30,31

Vi starter opp igjen våre aktiviteter på følgende datoer i høst:

- Hyggetreff: mandag 19.august

På grunn av oppussing i Midteggen borettslag, skal hyggetreff foregå i lokale til helsehus, på Storstua frem til 30.september

- Tirsdagstreff for ungdommer (jentegruppe): tirsdag 27.august

- Språkkafé: onsdag 28.august

- Sosiale møteplass for hjemmeboende eldre i Romoslia (Rolia): torsdag 15.8

- Fredagskos med vafler: 6.september

- Familielørdager (legges ut fortløpende når datoer er bestemt. Følg med på nettsiden til SF og på Facebook)

Velkommen til bydelskafeen i sommerferie også. Midt i blinken holder kafeen åpent hver dag. Det blir sommerkafé i storstua fra mandag 8.juli og i 4 uker, fra kl.10 - 14. Se eget oppslag. Her får du kjøpe kaffe, vaffel og noe annet godt fra disse kreative damene. 

Ønsker dere alle en god sommer 🦋🌞

Flere nyheter

Nærmiljøguide

Har du lyst til å bidra i nærmiljøet ditt, snakke norsk sammen, og lage en aktivitet sammen med andre eldre? I nærmiljøguide-prosjektet skal eldre innvandrere/flyktninger og eldre nordmenn lage en aktivitet på Saupstad. Aktiviteten bestemmer dere helt selv. Dere vil møtes ca. én gang i uken. Det er gratis å delta! Vi trenger deltakere! Har du lyst til å være med, eller kjenner du noen som burde vært med? Send kontaktinformasjon, alder og interesser til narmiljoguide@gmail.com eller +47 48032017 Vi trenger også guider! Har du lyst til å være en ekstra støtte til en deltaker som er innvandrer/flyktning helt i starten? Guide hjelper deltaker med å finne fram til lokalet, og hjelper med språk de første 2-3 gangene. Send kontaktinformasjon og hvilke språk du snakker til narmiljoguide@gmail.com eller +47 48032017 Oppmøtetid blir satt når gruppen er satt.

2024 © Saupstad frivilligsentral