Lokalfondsmidler

Lokalfondsmidler 2020, utsatt frist Fristen for å søke lokalfondsmidler er utsatt til 1. April. Du kan søke støtte til aktiviteter til glede for nærmiljøet på Saupstad- Kolstad, Huseby, Flatåsen og Romolslia, maks kroner 30.000. Frivillige lag og foreninger eller enkeltpersoner som ønsker å gjøre noe for nærmiljøet kan søke.

Lokalfondsmidler 2020, utsatt frist
 Fristen for å søke lokalfondsmidler er utsatt til 1. April. Du kan søke støtte til aktiviteter til glede for nærmiljøet på Saupstad- Kolstad, Huseby, Flatåsen og Romolslia, maks kroner 30.000. Frivillige lag og foreninger eller enkeltpersoner som ønsker å gjøre noe for nærmiljøet kan søke. Tiltak under Bydelsfestivalen er et eksempel (se bilde). Søknadsskjema og info kan fås ved å sende epost til post@saupstad.frivilligsentral.no.

Flere nyheter

Bydelsfestivalen på Saupstad-Kolstad i uke 38

Bydelsfestivalen på Saupstad- Kolstad blir i år arrangert i uke 38, samtidig med Bærekraft uka på Heimdal videregående skole. Saupstad frivilligsentral inviterer ALLE skoler, lag og foreninger, engasjerte enkeltpersoner, kommunale enheter og næringsliv til å synliggjøre sin virksomhet gjennom ulike arrangement, aktiviteter, sceneopptredener eller stands.

Hjemme-trim

Når treningsstudioer og eldre trim grupper er stengt, kan vi ta trimmen i stua. På Facebook gruppa til Saupstad frivilligsentral legges ut daglige tips for hjemmetrim: Øvelsen er hentet fra "Øvelser for å forebygge fall", Brosjyre utgitt av Trondheim kommune /enhet for fysioterapi, NTNU og Helsedirektoratet. Den kan lastes ned her. God trim:-)

Ringevenn

Ringevenner Den kritiske situasjonen påvirker oss alle. Både praktisk, relasjonelt og psykisk. Mange føler seg utrygge og engstelige i en tid der vi samtidig skal begrense fysisk kontakt. De mange som sitter isolert hjemme kan ha behov for noen å snakke med. Da kan vi gjøre mye ved å ringe noen som trenger det.

Sentralen midlertidig stengt

Saupstad frivilligsentral er stengt inntil videre pga Corona-viruset. Siden vi er lokalisert inne på et helsehus må vi følge de retningslinjene som anbefales her for å hindre smitte, og helsehuset har begrenset besøket til kun de nærmeste pårørende. Vi vil ta vår del av ansvaret og holde stengt inntil situasjonen bedres. Alle aktiviteter i regi av frivilligsentralen på helsehuset er dermed avlyst.

Hyggetreff på Revegården

Hyggetreff på Revegården. Frivillige ved Saupstad Frivilligsentral ønsker velkommen til kaffe og en hyggelig prat. Kom alene eller sammen med noen du kjenner. Første gang våren 2020, er mandag 13. Januar kl. 12-14.

2020 © Saupstad frivilligsentral